Multirec Oy

Multirecin lääketietokannat nyt myös mobiilikäyttöön

Lääkkeeni-mobiilisovellus on helpoin ja nopein tapa etsiä tietoa lääkkeistä.

Lue lääkepakkauksen viivakoodi ja saat lääkkeen tiedot välittömästi puhelimesi näytölle. Palvelu kattaa Suomessa lääkkeiksi rekisteröidyt apteekkimyynnissä olevat tuotteet.

Sovellus on kehitetty terveydenhuollon ammattilaisten vaatimustasoa vastaavaksi, mutta soveltuu hyvin myös kansalaisten käyttöön.Lue lisää ja lataa

ILMAINEN SOVELLUS
Terveysportin Lääke ja laboratorio -tietokanta on uudistunut

Multirec Oy:n ylläpitämä Lääke ja laboratorio -tietokanta on ollut Terveysportin kautta tilattavissa jo kymmenen vuoden ajan. Tietokantaa alkoi kerätä Turun yliopistollisen keskussairaalan keskuslaboratoriossa toiminut tutkimusryhmä 1990-luvun alkupuolella. Tietokanta siirtyi Multirec Oy:n ylläpitoon ja jatkokehitykseen 2000-luvun alussa ja se on rakenteeltaan säilynyt lähes alkuperäisessä muodossaan näihin päiviin asti.

Lue lisää

CE-SERTIFIKAATTI

Toimintamme on sertifioitu EU:n lääkintälaitedirektiivin määräysten mukaisesti


Multirec Lääketieteellinen tietokanta luokitellaan NEUVOSTON DIREKTIIVI 93/42/ETY:n ja Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi 2007/47/EY:n liitteen IX ”LUOKITUKSESSA KÄYTETTÄVÄT PERUSTEET” johdosta luokan I (yksi) lääkintälaitteeksi.

Tietokanta ei ole missään yhteydessä varsinaiseen potilaaseen. Hoitava lääkäri vastaa antamistaan määräyksistä, vaikka asiantuntemus olisikin tullut tietokannasta.

Multirec Oy:n käytössä on tarkoitukseen kehitetyt sovellukset, määrämuotoinen vaiheistettu tuotantoprosessi ja laatujärjestelmä. Palvelutasomme ja tietoturvaratkaisumme on määritelty.

Tietotekninen ratkaisu mahdollistaa palvelun tarjoamisen pilvipalveluna.YHTEYSTIEDOT

Multirec Oy
Tykistökatu 4 B
20520 Turku
Email: palaute@multirec.fi